pátek 24. července 2015

Menší výlet do údolí Doubravy

Psal se den 21.7.2015 a s lidmi, kteří se  účastnili All Star Sports Campu, jsme se vydali na výlet...jelikož bylo děsné vedro, uvítala jsem, že jsme šli lesem...bylo tam krásně, zde máte pár fotek.





                                             Bez selfie by to nebylo ono:D...




Po pochodu jsem spala jako miminko... O:) :D

Post-apo fashion



Post-apokalyptická móda. Co si pod tím představit? Velice zkráceně řečeno, jedná se o styl oblékání inspirovaný post- apokalyptickými filmy/seriály/hrami. Svět skončil. Nastala nějaká globální katastrofa, vypukly epidemie, svět ovládli zombies, nebo se z naší planety stala obří poušť. Většina lidstva vymřela a jen několika silným jedincům se podařilo přežít. Jistě znáte Walking Dead, Resident Evil, Mad Max, nebo třeba Hunger Games a mnoho dalších apokalypsou inspirovaných děl. 
Většina kousků oblečení je velice provizorní, přecijen, při apokalypse asi nemáte moc času prolézat butiky, leda, že jste se v něm ukryli před zombies, jako v Úsvitu mrtvých.
 Svou roli zde hrají kožené outfity, všemožné pásky, hroty, sicherhajsky (spínací špendlíky, lol), pyramidky, cvočky, řetězy, díry a průstřihy. Střihy jsou většinou jednoduché, hraje se zde spíše na praktičnost. Svrchní vrstvy bývají volnější, kalhoty jsou navrženy tak, aby se v nich dalo dobře hýbat. Některé mikiny a bundy působí jako  z Assassin's Creed. :D Co se týče materiálů, vede kůže, bavlna, vlna a jiné spíše přírodní materiály, narozdíl třeba od Cyberpunku, kde se používá zpravidla PVC/latex a jiné umělé materiály, nicméně se i zde můžeme setkat s jeho prvky. U mnoha outfitů jako doplněk najdeme plynovou masku. Rovněž vliv Steampunku je také znatelný u některých kousků, zejména však u bund/křiváků/bot a doplňků. Boty bývají vyšší, často s všemožnými pásky, mohutné, často glády.
Co se týče barev, hodně se sází na bílou, béžovou, khaki, zelenou, hnědou, černou a doplňky či ozdoby v kovových barvách.
Inspiraci můžeme hledat i v military stylu, přecijen, apokalypsu přežijí jen ti nejsilnější a zbraně jsou prostě cool, no ne? Většinou modelové/modelky pro tyto outfity jsou štíhlí, nebo svalnaté postavy.:)



Resident Evil a Milla Jovovich, kdo by ji nemiloval? Můžeme si povšimnout síťovaného topu oblečeného přes tílko, utržených kalhot a zbraní. :)


Mad Max: Fury Road...



Absolutně dokonalá bunda:3


Trocha toho steampunkového vlivu...





A inspirace pro pány...:)










Můžeme zde najít i elegantní kousky. Co třeba tato asymetrická sukně?:)


A tyhle šaty jsou absolutně boží. <3


A zde máme další outfity pro inspiraci...


Tohle oblečení je podle mě úplně v pohodě použitelné do zaměstnání/do školy...teda pokud nechodíte na církevní školu, nebo nepracujete na úřadě...






Tady je takový malý bonus, když už jsem se zmiňovala o Hunger Games...



Well, doufám, že jste se dozvěděli něco nového a případně našli inspiraci. :)







neděle 19. července 2015

Nákupy za červenec

Jelikož jsem zase blondýnka, celý proces bylo vhodné zapečetit tím, že jsem si do zásoby koupila silver šampon. Tento se mi velmi dobře osvědčil. K sehnání v DM.


Tahle rtěnka je prostě dokonalá. <3


A zde už moje letní výbavička...:)



Legíny:3 tenké, ty vlevo jsou s kokosovým vláknem, jsou velmi jemné a člověk se v nich cítí jako v peřince.:D ty šedé je vhodné vzít i do chladnějšího počasí.



Úplně dokonalé tílko. <3 Už jsem ho použila...kámoš mě v něm na Diskově hodil do bazénku, yay, ve 3 ráno. :D


Pravá blondýnka...už snad napořád :D


Aneb jak jsem šla zase na blond...ZASE!!!
Jedenkrát odbarveno, skončila jsem jako zrzek...takhle nějak...




Po dalším odbarvení 12% peroxidem a přebarvení to už vypadalo ok, stačilo už jen začít používat silver šampom...na nějakých místech to bylo stále žluté...






Dnes jsem dobarvila odrosty...opět 12% peroxid. U kořínků mi stačí odbarvit jednou, jde to rovnou do bíla...zbytek vlasů jsem přebarvila Palette A10, to je vždy moje záchrana. Vlasy jsem následně umyla silver šamponem a nanesla masku. Vlasy jsou docela zničené...celkově jsou suché, ale na některých místech najdu gumový pramínek...naštěstí fakt jen někde, ale je to hnus. :D


^^ a tady jsou mé vlásky za mokra ^_^





....stále mírně mokré....

K blond vlasům jsem vyštrachala většinu toho, co jsem nosila před rokem- šedou, námořnickou modř, starorůžovou, takovou tu baby blue roztomilou barvičku, stříbrnou, fialkovou...
Co se líčení týče, je to hrozný nezvyk...potřebuji toho strašně málo, jen světlý stín a řasenku, event. pro kouřové líčení fakt pořádně rozetřít stín a linku jen slabou... jinak bych vypadala jako šlapka, v lepším případě by to bylo jen hodně kontrastní.


Nehty na tento týden

Nehty mi dorůstají...ostříhala jsem je, když jsem pracovala v kuchyni, akorát by to překáželo. :)
Zvolila jsem hravou kombinaci výrazně růžové a stříbrných třpytek.:)