pátek 29. května 2015

Rtěnka z květnových úlovků!

O této rtěnce jsem se zmínila ve článku Květnové objevy! a hodlám se zde o ní trochu rozepsat.:) 
Líbí se mi obal, jelikož ne jen, že hezky vypadá, ale i funguje tak, jak má. Když se rtěnkou s víčkem na ní jakoby zatočím, rtěnka nevyjede a neotiskne se do víčka, mohu ji tedy volně hodit do kabelky bez obav, že ji nějakým nešikovným pohybem znehodnotím.:)


A takhle už vypadá na rtech...well, jak říkám, má celkem tekutou konzistenci a vypadá více jako lesk, než rtěnka, dokud se nenanese silnější vrstva. To mi ale nějak nevadí, jelikož z ní nemám slepené rty a krásně voní.:)


Květnové objevy:)

Pokud chcete, aby se barva zažrala a nepustila, doporučuji Palette, zejména pro černovlásky...často se stává, že i hnědá od Palette chytne černě...:D
Tuto modročernou jsem použila ke svému návratu k havraním vlasům.:3:)


A tyhle šaty jsou prostě...aww...:3 Vrchní část se skládá z flitrů a spodní je tvořena tenkou a pružnou černou látkou, na níž se nachází druhá, síťovitá látka se stříbrnou nitkou. :)




Super rtěnka pastelové barvy, nicméně na mne působí spíše jako balzám a více vidět jde až po silnější vrstvě, viz další článek...



Tento lak budu testovat zítra či v neděli, určitě se podělím o zkušenost.


A o této rtěnce (407) už jsem dnes článek psala.:)


Znova černovláska!

Jak jste  jistě ráčili všimnout, měním barvy vlasů jako chameleon. No a nakonec jsem se rozhodla a obarvila své vlasy zase na černo. A proč? 
Well, co se týče racionálních důvodů, tak mám jen jeden a to ten, že k červeným vlasům se mi nehodila valná většina oblečení. Můj šatník je totiž přeplněn žvýkačkově růžovou, sytě růžovou, levandulovou, fialovou, šedou, černou, bílou, zářivě modrou, krvavě rudou, stříbrnou, sem tam se najde i něco neonového...a já bych to sakra neměla k čemu nosit...ne, vážně, K vlasům do oranžova mi to celkově neladilo. A nejen oblečení, nýbrž i většina kosmetiky byla laděna do studených barev, stejně tak laky na nehty...
Rovněž mám přirozeně tmavé obočí, tudíž bych ho buď musela trhat do tenka, aby nebyl tak výrazný kontrast s vlasy, nebo barvit. Což se mi každé 2 týdny fakt nechce...(zlé jazyky by si mohly rýpnout, že je by zase nebavilo mít každé 2 týdny na hlavě něco jiného xDD)

Pak je tu takový iracionální důvod. Jo, ty vlasy vypadaly absolutně božsky, konečky už se dávaly dohromady a ani už se to nevymývalo tak rychle, ale...kdykoli jsem se obarvila takto, brzy jsem šla zase na tmavo, protože mi přišlo, že to ke mně nepatří. Prostě pár týdnů nadšení, které zase opadlo, protože jsem si připadala divně ve své kůži.
Nu, jsem zvědavá, kdy mne tahle božsky modročerná začne nudit a hodím do toho třeba fialovou...:D 
A tady už pár fotek mého "znovuzrození". :D





Jen tak jsem zde hodila i poslední fotku jako "redhead" :D...



Nová rtěnka!

V poslední době jsem si na rtech zvykla nosit rtěnky. Od nejsvětlejších odstínů až po krvavě rudou. No a oslovilo mne toto světle růžové zlatíčko.:) Odstín 407.



 Jedná se o rtěnku, která se celkem snadno roztírá a mírně se třpytí, Nádherně voní, což u rtěnek oceňuji, většina, no...smrdí...:D



Tady už vidíte, jak rtěnka vypadá na ruce při denním světle...


A zde vidíte už namalované rty. Líbí se mi, jak je barvička nenápadná, jemná. Dá se kombinovat s výrazně namalovanýma očima. Jsem nadšena!:)


úterý 19. května 2015

Back to black?

Možná půjdu zpět na černo, mám hrozné nutkání to udělat! Proč? Protože I have nothing to wear with red hair xD a většina mého oblečení jsou studené barvy, které naprosto miluju, ale nejde to k tomu, agh.
Tak co myslíte, jít zpět, nebo ještě zůstat rudá?

















pondělí 11. května 2015

Nehty na tento týden! Jako bonus ještě lak za minulý týden xD

Jelikož je venku krásně slunečno, svoje nehty jsem rovněž chtěla nechat zazářit. Zvolila jsem tuto krásnou světle zlatou barvičku.:3
Nehty upravuji do všemožných tvarů, ale teď jsem se rozhodla pro hranaté. Nehty jsou moje, umělé nemám ráda, navíc jsem ráda za svoje, poněvadž jsou přirozeně tvrdé a rostou dost. Nebyl pro mne problém mít 1 cm, ale s tím už se špatně manipulovalo. A promiňte, ani za Boha si nevzpomenu, od jaké značky ten lak je. Na lahvičce nic není, nápis je již sloupnut. Ale je boží, schne rychle a vydrží mi vždy týden bez toho, abych měla nehty oloupané jako prase. :D

By the way, tohle byla moje předchozí barva! Lak Enamel. Takhle krásně vypadal po týdnu! Lakuji téměř vždy 2 vrstvy.

A zde už je moje stávající barvička, foceno na sluníčku.:)






A zde vidíme lak bez sluníčka:) 





Revia Color mahagon

S touto barvou mám z minulosti bohaté zkušenosti a až ji znova použiji, mile ráda Vás seznámím s jejími vlastnostmi...teď ovšem ne, vlasům chci dát pokoj tak do června.:) 
Zrzky, jaké barvy používáte Vy? :)





Naprosto dokonalé stíny! ^_^ Zelené!

Víte, jak jsem před časem kupovala tu paletku stínů, kde se nacházely 3 odstíny fialové, modrá, bílá a černá? Tak dneska vám ukážu, že tato paletka existuje i v zelenohnědé kombinaci! Hned jak jsem ji viděla, musela být moje.







S tím pidi mini aplikátorem se stíny moc hezky roztírají. Mimochodem mají velmi dobrou konzistenci s obsahem jemných třpytek, odstíny se dají krásně smíchat.:)


Zde přidávám, jak barvičky vypadají na kůži. Nicméně...má kůže má na první fotce našedlý nádech, asi špatné osvětlení...




Přidávám ještě, jak to vypadá na sluníčku:)


A zde už je mé líčení, jelikož jsem paletku musela hned otestovat!:D 
1) Na celé víčko jsem nanesla zelenou dle libosti ...
2) pak jsem do vnitřního koutku smíchala obě hnědé
3) přidala více zelené do vnějšího koutku (smíchané všechny odstíny)
4) Udělala jsem šedou spodní linku
5) A černou horní linku
6) Řasenka!

A je hotovo:))